SKU: 677357

Koop hier de wat goedkopere adidas Kaiser schoenen voor kunstgras. Dit zijn de voetbalschoenen uit de Kaiser lijn. Deze lijn van adidas staat bekend om een take down van de Copa Mundial voetbalschoenen van het Duitse sportmerk. Het enige verschil met deze schoenen is dat het bovenwerk gemaakt is van een goedkoper leer. Verder zien de kicksen er hetzelfde uit. Dit zijn de schoenen voor kunstgrasvelden of andere hardcourt velden. Door het sportmerk wordt dit ook wel turf genoemd. Deze kunstgrasvoetbalschoenen zijn zwart en worden gekenmerkt door de grote tong. Aan de zijkanten van de schoenen voor kunstgras zijn witte strepen van adidas te vinden met daarboven de tekst ''Kaiser 5.'' Verder zijn de schoenen uitgerust met een witte externe hielkap waarin de naam van het merk staat. Deze kicksen bevatten een speciale zool voor turf voetbalvelden. Wil je nog meer features weten? Check het hieronder. 

  • Het bovenwerk van de zwarte adidas Kaiser kunstgras voetbalschoenen is gemaakt van volnerfleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De binnenzool bevat een zogenaamde EVA binnenzool, welke voor de perfecte comfort zorgt wanneer je deze schoenen draagt.
  • Daarnaast bevatten de adidas Kaiser 5 schoenen een synthetische binnenvoering en een ingespoten loopzool voor de perfecte pasvorm. 
  • De rubberen zool van de schoenen is zwart en is speciaal voor kunstgras en andere harde ondergronden. 

Klik op de buttons om deze kunstgras adidas schoenen te kopen voor volwassenen en kinderen. Deze schoenen zijn beschikbaar in maat 36, 36 2/3, 37 1/3, 38, 38 2/3, 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48 en 48 2/3. In deze shops kan je de Kaiser 5 kicksen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!