adidas Predator FREAK voetbalschoenen

Lees hier alles over de adidas Predator FREAKvoetbalschoenen. Dit zijn de klassiekers onder de voetbalschoenen van adidas en worden gedragen door spelers als Ter Stegen, Onana, Kessie, Szczsesny, Ter Stegen, Pogba, Pjanic, Sanches, Alli, Onana, Filipe Melo en nog meer sterspelers gedragen. De adidas Predator voetbalschoenen die gemaakt zijn voor spelers met een uitstekende pass die het spel willen domineren zijn niet meer weg te denken in de historie van voetbalschoenen! Deze unieke lijn van adidas die in 1994 voor het eerst werd uitgebracht groeide uit tot misschien wel de meest verkochte schoenenlijn ooit! In 1994 kwam adidas voor het eerst met rubberen strepen op de schoen met het idee dat dit meer controle, kracht en effect zou geven. Alleen wat zij nooit konden voorspellen was dat dit het begin was van een voetbalschoenenlijn die de voetbalschoenenwereld zou veroveren! De kracht van deze schoen werd nog extremer toen wereldsterren Zidane, Beckham, Gerrard en tal van andere sterren hiermee gingen spelen. De Predator voetbalschoen heeft in de loop der jaren verschillende transformaties meegemaakt. Te denken aan de tong die over de veters valt, de plaatsing van de noppen en de drie kenmerkende strepen van het logo. De bekendste Predator schoenen zijn de: Accelerator en de Mania.

Lees hier onder alles over de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen! Bestel deze schoenen altijd in in deze SHOP of deze winkel of deze webshop!

Kenmerken adidas Predator FREAK voetbalschoenen

  • De adidas Predator Freak voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Zo kan je op elk veld uit de voeten. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in volwassen maten als in kindermaten kopen. De verkoopprijs van de adidas Predator voetbalschoenen start vanaf € 270,-, maar de goedkoopste versie van de schoenen bestel je al vanaf € 55,-.  Een overzicht van de verschillende adidas Predator voetbalschoenen kan je hierboven vinden.
  • De adidas Predator voetbalschoenen kun je zowel met veters als zonder veters kopen. 
  • De upper van de Predator Predator FREAK voetbalschoenen zijn gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Bovendien heb je hierdoor een sokachtige fit! De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!
  • De adidas Predator voetbalschoenen bevatten sinds 2020 rubberen spikes op de voetbalschoenen. Ook de vorige versie van de Predators had deze spikes (welke door adidas de Demonskin technologie genoemd wordt). Deze spikes zijn op strategische punten op de voetbalschoen geplaatst, namelijk op de plekken waar de bal het meest geraakt wordt, de belangrijkste contactpunten met de bal. De adidas Demonskin technologie zorgt dan ook voor het perfecte balgevoel en een ideale controle. Aan deze technologie heeft adidas na feedback van de spelers kleine aanpassingen gedaan. De spikes betrekken een nog groter oppervlak (Vandaar de benaming 360 graden DEMONSKIN) en het zijn er meer (maar liefst 225), zodat de spelers een nog betere controle, grip en passing hebben.
  • De adidas Predator FREAK voetbalschoenen bevatten een geheel nieuw silhout. Ook het silhouet van de adidas Predators is veranderd. De zien er nog scherper uit! De schoenen hebben een zogenaamd ''split cut'' enkelsok. Door deze naadloze sok constructie van Primeknit hebben de voeten een betere bewegingsvrijheid. Bovendien kan deze vorm zich nog beter aanpassen aan verschillende vormen voeten, wat het balcontact voor iedere voetballer nog beter maakt.
  • De adidas Predator Freak+ versie betreft de versie zonder veters. De veterloze enkelsok in combinatie met het nieuwe silhouet van de adidas Predators zorgt ervoor dat je nog makkelijker in de schoen kunt stappen. Een ander effect hiervan is dat je voeten nog beter vergrendeld in de schoenen zitten (het zogenaamde lockdown effect).
  • Ook in de zoolplaat van de adidas Predator Freak voetbalschoenen heeft het merk wat subtiele aanpassingen gedaan. Deze zogenaamde ControlFrame zoolplaat met Split Tooling is namelijk nog lichter en bevat nu ook tractienoppen voor een optimale versnelling en balcontrole. Daarnaast garandeert dit voldoende demping, zodat je zonder tegenwerking alle kanten op kunt bewegen en hoge snelheden kunt behalen.
  • Hoogwaardige polyamide-ingespoten lagen stabiliseren de voet als deze in beweging is. Samen met de strategisch geplaatste noppen zorgt deze technologie voor een betere tractie en versterkte rotatie en biedt dit je enorm veel ondersteuning bij elke beweging die je maakt.

Spelers die op de adidas Predator voetbalschoenen spelen

Spelers alsFabinho, Donnaruma, Fabinho, Kessie, Mendy, Romero, Lo Celso spelen op de FREAK 1. versie van de adidas Predators. Dit zijn de voetbalschoenen met veters. De FREAK+ versie zijn de adidas Predators met veters en worden gedragen door sterren Pogba, Ter Stegen, Pjanic, Renato Sanches, Alli, Militao, Onana, Melo en andere sterspelers.  Er is ook een lage versie van de adidas Predator FREAK voetbalschoenen. Deze versie bevat ook veters en wordt gedragen door spelers als Asensio, Laporte, Alaba, Mendy, Kepa, Rakitic, David Luiz en vele andere sterspelers.

adidas Predator voetbalschoenen kopen

De adidas Predator voetbalschoenen kun je altijd kopen in de onderstaande winkels.  Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 tot maat 36 en voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar vanaf 37 tot 48. De duurste versie van de voetbalschoenen is € 280,-, maar goedkopere versie van deze adidas Predator voetbalschoenen bestel je al vanaf € 60,-. De schoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, zoals voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden en kun je ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de voetbalschoenen exclusief in deze SHOP

of de officiële ADIDAS shop 

of deze winkel! 

adidas Predator Freak + voetbalschoenen