adidas X 19+ voetbalschoenen

Check hier alles over de nieuwste adidas X18+ voetbalschoenen. De X18+ schoenen zijn beschikbaar in een versie voor natuurgras, maar ook in een kunstgras variant of check hier de adidas X zaalvoetbalschoenen. De adidas X voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Salah, Son, Piatek, Gabriel Jesus, Werner, Dzeko, de Ligt, Kanté, Marcelo, James, Mülller, Draxler en natuurlijk vele andere sterspelers. De revolutionaire voetbalschoen van adidas werd eind november 2017 op de markt gebracht. Deze voetbalschoenen van adidas zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! De adidas X18+ stellen je in staat onverwachte bewegingen te maken om zo de tegenstander op het verkeerde been te zetten. Ook aan de X18+ is een revolutionaire enkelsok toegevoegd. Hieronder staan bovendien de andere kenmerken van de adidas X18+ voetbalschoenen!

Haal jouw adidas X 18+ voetbalschoenen dan in deze winkel of deze shop of deze winkel!

Kenmerken adidas X 19 voetbalschoenen

  • De upper van de X19 voetbalschoenen (de X19+ is de versie met veters en de X19.1 zonder veters) wordt vanaf nu de X-Layskin genoemd. Dit materiaal is super licht en vormt zich direct naar de vorm van je voeten. Door adidas wordt gesteld dat als je deze voetbalschoenen aantrekt, het net lijk alsof je een handschoen aantrekt.  
  • De adidas X voetbalschoenen kun je zowel met veters als zonder veters kopen. 
  • De upper van de adidas X voetbalschoenen is gemaakt van een super zacht materiaal. Dit materiaal wordt door adidas Speedmash genoemd en voelt aan als een tweede huid. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. 
  • De zogenaamde Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. De schoenen lijken hierdoor bijna doorzichtig.
  • De adidas X 19+ voetbalschoenen bevatten in tegenstelling tot de 19.1 versie geen veters. Hierdoor heb je een nog schoner baloppervlak en kan je dus nog preciezer en meer gefocust schieten.
  • De adidas X 19+ voetbalschoenen zijn verder natuurlijk uitgerust met een enkelsok. Deze heeft een v-vorm en wordt om die reden ook wel de Claw collar genoemd . De sok staat geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! 
  • De adidas X voetbalschoenen hebben bovendien een  externe hielkap. De hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander los wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je de ultieme bewegingsvrijheid.
  • De zool van de adidas X schoenen wordt de de sprintframe zool genoemd. Deze zool is super licht en dus kan je hiermee hoge snelheden behalen.  
  • De noppen zijn op strategische punten geplaatst op het onderstel van de schoenen. Dit stelt je in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X19 voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Spelers die op de adidas X voetbalschoenen spelen

De adidas X19+ voetbalschoenen (de versie met veters) worden gedragen door spelers als Salah, Son, Piatek, Gabriel Jesus, Werner en Dzeko. De versie met veters (de 19.1 versie) wordt gedragen door sterren als de Ligt, Kanté, Marcelo, James, Mülller, Draxler en natuurlijk vele andere sterspelers. 

adidas X voetbalschoenen bestellen

De nieuwste  adidas X voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de onderstaande winkels . Dit kan voor zowel kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 en voor volwassenen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 38 tot 47. De top versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 280,- en de goedkope versie van de voetbalschoen is € 55,-. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden! Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. 

Bestel deze super gave voetbalschoenen direct in deze winkel 

of deze shop 

of deze winkel!