Merk: SKU: IF5443

Bestel hier de adidas COPA Pure 2 League voetbalschoenen uit het Solar Energy pack! Dit betreft de versie met enkelsok/ Primeknit collar. Deze voetbalschoenen worden vanaf januari tot maart 2024 gedragen door spelers als Declan Rice, Gvardiol, Botman, Ito en tal van andere spelers. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden (natuurgras, kunstgras, zachte en harde ondergronden) en kun je zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48.

De adidas COPA Pure 2 League voetbalschoenen uit het Solar Energy pack zijn beige (Ivory) en bevatten aan de zijkanten zwarte adidas strepen met rode accenten. Deze kleuren komen ook weer terug in de zoolplaat en de noppen van de schoenen. De hielkap op de achterkant van de schoenen is zwart met een rood adidas logo. Deze voetbalschoenen bevatten een enkelsok (Primeknit collar) en hebben ook veters. Check hieronder alle technische kenmerken van de adidas COPA voetbalschoenen. Dit is de voetbalschoen die ontworpen is voor connectie, waardoor jij de hele wedstrijd kunt domineren. De adidas COPA voetbalschoenen geven je de perfecte touch!

  • Fusionskin; De upper/het bovenwerk van de adidas COPA voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde Fusionskin materiaal. Dit betreft een premium leer met een beschermende laag, dat ervoor zorgt dat water afgestoten wordt en slijtage tegengaat.
  • 3D Haptic Print; De adidas COPA voetbalschoenen bevatten ter hoogte van de voorvoet gewatteerde lijnen. Deze lijnen zijn in een gestroomlijnde vorm verwerkt, die nog beter aansluit op de vorm van je voeten. Door deze lijnen zijn er verschillende dichtheden van de vulling. Aan de zijkanten zit er bijvoorbeeld meer vulling, waardoor je stabiel blijft en evenwicht houdt. Ter hoogte van de wreef zit er een hoge dichtheid aan dikke vulling. Dit zorgt voor schokdemping in de key controle zone, de zone waar je de bal mee aanneemt. De voorkant van de voorvoet bevat een wat fijnere vulling. Dit betreft de key zone, de zone waar je de bal het meest raakt. Door deze fijnere vulling kun je de bal nog nauwkeuriger passen en schieten.
  • Primeknit collar; De voetbalschoenen bevatten een enkelsok. Deze enkelsok wordt de Primeknit collar genoemd en zorgt ervoor dat je de schoenen naadloos aan kunt doen. De schoenen vormen zich perfect naar de vorm van je voeten, wat voor een optimaal draagcomfort zorgt.
  • Torsionframe; De zoolplaat van de adidas COPA voetbalschoenen betreft het zogenaamde Torisonframe. Dit frame versterkt je balans en stabiliteit. Bovendien zorgt het voor een optimale acceleratie, tractie en rotatie bij het behalen van hoge snelheden.
  • Hielkap; de hielkap aan de achterkant zorgt voor het lockdown effect. Hierdoor ga je niet met je voeten in de voetbalschoenen schuiven en verlies je ook geen bewegingsvrijheid.
  • Inclusief veters
  • Standaard noppen
  • De adidas COPA voetbalschoenen hebben een wat ruimere pasvorm. Deze voetbalschoenen zijn dan ook perfect voor spelers met een wat bredere voet.

Klik direct op de buttons om de adidas COPA Pure 2 League voetbalschoenen uit het Solar Energy pack voor volwassenen en kinderen te bestellen!