Merk: SKU: IE1806

Bestel hier de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen zonder veters uit het Pearlised voor volwassenen en kinderen. Deze voetbalschoenen worden door Kvaratskhelia en ere spelers gedragen vanaf januari 2024 tot medio maart 2024! De voetbalschoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Deze voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de volgende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48!

De adidas Predator voetbalschoenen zonder veters uit het Pearlised pack zijn volledig wit. Alle details op de voetbalschoenen zijn dus wit, waardoor dit een opvallende voetbalschoen betreft. Dit betreft de versie zonder veters De voetbalschoenen zijn wit met drie golvende witte/zilveren adidas strepen aan de zijkanten. Het bovenste gedeelte (rondom de instap) is ook wit, evenals het adidas logo. Deze kleur komt ook terug in het vlak op de achterzijde en in de zool aan de binnenkant. De zoolplaat is wit en bevat de naam van de schoenen: PREDATOR. De zoolplaat en de noppen zijn ook volledig wit. Check hieronder nog meer kenmerken van de adidas Predator voetbalschoenen.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suedemateriaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Kleur: Wit/Zilver
  • Pack: Pearlised pack

Wil jij net als verschillende spelers op deze adidas Predator voetbalschoenen zonder veters schitteren? Klik dan direct op de buttons!