Het Duitse sportmerk adidas heeft vandaag het voetbalschoenen pack ‘’Energy Mode’’ officieel gelanceerd. Hierbij gaat het om de bekende adidas modellen die in een nieuw jasje zijn gestoken door de techneuten van adidas. Eén van deze schitterende modellen is de adidas Copa 18 voetbalschoen. Ondanks dat deze schoen wel degelijk in het WK pack van adidas is gestopt, gaan we deze schitterende klassieke voetbalschoen niet terug zien op het aankomende WK in Rusland. De schoen wordt namelijk niet gedragen door professionele voetballers. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe adidas Copa 18 voetbalschoenen? Bekijk de details van de klassieke schoen snel hieronder!

Ben jij altijd al fan van de adidas Copa 18 voetbalschoenen? Twijfel dan geen moment en bestel de Copa 18 kicksen in de ADIDAS SHOP

of in DEZE WEBSHOP

Design adidas Copa 18 voetbalschoenen

De adidas Copa 18 voetbalschoen staat bekend om het klassieke design. Ondanks dat we de Copa 18 van adidas dit jaar niet gaan zien op het WK in Rusland, moeten we er zeker wel aandacht aan geven. De schoen uit het Energy Mode pack ziet er namelijk schitterend uit. De nieuwe Copa 18 kicksen zijn namelijk rood van kleur. De schoen heeft zwarte details. Deze komen terug op de strepen aan de zijkant van de schoen. De bovenkant van de schoen heeft een schitterende overloop naar een fluorerende gele rand. Ook de binnenkant van de nieuwe Copa 18 kicksen hebben deze gele kleur. In tegenstelling tot de andere voetbalschoenen uit het ‘’Energy Mode’’ pack, is de Copa uitgerust met veters en een flap. Dit zorgt voor het klassieke idee van de oudste voetbalschoen van adidas. Op de achterkant van de nieuwe adidas Copa 18 voetbalschoen is het logo van adidas te zien. De Badge of Sports is zwart van kleur. Het logo van adidas staat op een geel vlak. De zool van de nieuwe Copa 18 schoen is net als de basis rood. De noppen van de schoen zijn doorzichtig.

Kenmerken adidas Copa 18 voetbalschoenen

Ondanks dat de nieuwe Copa 18 Energy Mode voetbalschoenen niet te zien zijn op het WK, hebben de techneuten van adidas er wel voor gezorgd dat de schoen is uitgerust met de nieuwste technieken. Het belangrijkste aan een voetbalschoen is het comfort. De nieuwe adidas Copa 18 voetbalschoen is uitgerust met een speciale compressiekous. Deze kous zorgt ervoor dat de schoen zit als gegoten. Door de kous heb je een perfect gevoel aan je voeten en kan je optimaal presteren op het veld. Voetballers die de Copa 18 voetbalschoenen van adidas dragen, zeggen dat de compressiekous ervoor zorgt dat de voetbalschoen aanvoelt als een tweede huid. De schoen is ontworpen uit Premium kangoeroeleer. Dit speciale leer vormt perfect naar je voet. Dit zorgt niet alleen voor een subliem balgevoel, je hebt ook nog eens een perfecte fit tussen de voet en jouw schoen. Het leer zorgt ervoor dat je prestaties verbeteren, maar het kangoeroeleer ziet er ook super gaaf uit. Het geeft namelijk een extra klassiek karakter aan de adidas kicksen. Een andere technologie waarmee de kicksen zijn uitgerust is het geïntegreerde Ray voorvoetframe. Met dit frame heb je een geweldige controle over de bal. Jij bent de persoon waar het om draait op het veld en dat komt door de vele mogelijkheden die deze schoen te bieden heeft, De Copa 18 voetbalschoenen zijn ook uitgerust met een speciale inlegzool. Deze  Ortholite-inlegzool zorgt er in combinatie met de foam kussentjes voor dat de schoen erg zacht is en comfortabel aanvoelt. Als laatste wordt er in de adidas Copa 18 voetbalschoen gebruik gemaakt van een sprintframe-plaat. Deze plaat zorgt ervoor dat de schoen ultra licht is. Ook heb je dankzij deze techniek een enorm goede stabiliteit. Dit is erg lastig om te creëren wanneer je schoen zo licht is.

Adidas Energy Mode Copa 18 voetbalschoenen bestellen

Ben jij een voetballer van de klassieke stijl? Of val je voor de charmes van een echt klassieke schoen? Dan is de Copa 18 Energy Mode voetbalschoen echt iets voor jou. De schoen heeft een klassiek design maar is uitgerust met de nieuwste technologieën. De adidas Copa 18 voetbalschoen is alleen te koop voor volwassenen en kost € 200,-. Voor de prijs heb je wel een echte top Copa voetbalschoen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Copa voetbalschoen in de officiële webshop van adidas

Of scoor hem in DEZE WEBSHOP