adidas lanceert nieuwe voetbalschoenen voor herfst 2024! Vivid Horizon!

Adidas heeft weer nieuwe voetbalschoenen gelanceerd voor de herfst! De nieuwe Predators, F50’s en Copa’s zijn onderdeel van het Vivid Horizon pack en hebben allemaal een nieuwe kleurstelling. De kleuren van de drie nieuwe voetbalschoenen passen goed bij het jaargetijde.

Met alle schoenen val je hoe dan ook op nu de dagen weer donkerder worden! Uiteraard bespreken we in dit artikel weer het design en de functionele kenmerken van alle voetbalschoenen uit het Vivid Horizon pack, die door tal van spelers gedragen worden vanaf nu tot medio december 2024!

adidas Predator voetbalschoenen Vivid Horizon pack

De adidas Predator voetbalschoenen uit het Vivid Horizon pack hebben een zilver/bronzen tint (Platinum Metallic) met grijze en fel rode accenten. De drie golvende adidas strepen op de schouders zijn antraciet grijs (Carbon) en hetzelfde geldt voor het gedeelte rondom de veters (zover die aanwezig zijn). De fel rode accenten komen terug in een deel van de zoolplaat, de interne zool en de tong. De adidas Predators uit het Vivid Horizon pack zijn weer in drie verschillende versies gelanceerd, namelijk met een tong, een veterloze versie en een versie met veters. Op de zoolplaat van de adidas Predator voetbalschoenen uit het Vivid Horizon pack staat in grote letters de naam van de schoenen en de binnenkant van de schoenen bevat zowel het getal 30 als het jaartal 1994, verwijzend naar het 30 jarige jubileum van de Predators. Uiteraard zijn ook de adidas Predator voetbalschoenen uit het Vivid Horizon pack weer uitgerust met de meest geavanceerde technieken. Het bovenwerk van de schoenen wordt het Hybridtouch 2.0 bovenwerk genoemd en bevat rubberen spikes (Strikeskin genoemd), voor het perfecte balgevoel. De zoolplaat van de Predators betreft de Controlframe zool, welke zorgt voor de ideale stabiliteit, zodat de spelers die deze schoenen dragen nog beter het spel kunnen domineren en controleren. De Predator staat nog steeds synoniem voor precisie en kracht!

adidas F50 voetbalschoenen Vivid Horizon pack

Wil je echt opvallen tijdens de trainingen en avondwedstrijden of eigenlijk ook overwegen, dan zijn de adidas F50 voetbalschoenen uit het Vivid Horizon pack de perfecte match. De schoenen die sowieso al staan voor pure snelheid en creativiteit hebben de komende periode ook de looks! De schoenen zijn namelijk fel rood, een kleur die door adidas heel toepasselijk ‘’TURBO’’ genoemd wordt. Alle details op de schoenen zijn zwart. Dit is namelijk de kleur van het adidas F50 trademark teken, de adidas strepen op de zijkanten, het logo van het Duitse sportmerk op de zijkanten en de instap van de schoenen. Niet alleen de kleuren ademen snelheid, alle functionele kenmerken van de adidas F50 schoenen staan in het teken van snelheid! Het bovenwerk van de schoenen wordt het Fibertouch bovenwerk genoemd. De upper bevat bovendien een dun laagje Sprintweb 3D textuur. Kenmerkend voor dit materiaal is dat je een perfecte eerst touch hebt. In het Fibertouch zijn op strategische plekken kleine kussentjes aanwezig voor de perfecte touch. De Sprintweb 3D textuur zorgt er juist voor dat je balvast bent bij het behalen van hoge snelheden. De adidas F50 schoenen hebben, evenals de adidas Predators een Primeknit boord, voor de perfecte stabiliteit. Bovendien zijn de schoenen weer uitgerust met een zogenaamde SL Speed Sockliner. De sockliner aan de binnenkant past zich goed aan aan de vorm van je voeten. Bovendien zorgt de voering van textiel voor een aangenaam gevoel. De zoolplaat wordt de Sprintframe 360 zoolplaat genoemd. Hierbij staat alles in het teken van snel van richting kunnen veranderen, zodat je je tegenstander te snel af bent. De adidas F50 schoenen uit het Vivid Horizon pack zijn weer beschikbaar in een veterloze versie, in een versie met veters en in een Mid-Cut versie. De laatste betreft de versie met een hoge enkelsok.

adidas Copa Pure voetbalschoenen Vivid Horizon pack

De adidas Copa Pure voetbalschoenen hebben een vrij veilige kleurencombinatie en dit past ook perfect bij het imago van de schoenen. De adidas Copa Pure voetbalschoenen uit het Vivid Horizon pack zijn zwart (Horizon Black) met zilveren en rode details. De adidas strepen op de zijkanten zijn zilver met dunne fel rode lijnen en ook de hielkap van de schoenen is zilver. De fel rode details komen terug in de noppen en in subtiele branding van adidas. De adidas Copa Pure voetbalschoenen uit dit pack hebben ook weer dezelfde functionele kenmerken als de voorgangers. Het bovenwerk van de schoenen wordt het Fusionskin bovenwerk genoemd. Dit betreft een premium leer, dat zich perfect vormt naar de vorm van je voeten. Bovendien is de upper uitgerust met een extra laagje, waardoor de schoenen minder water opnemen. Het bovenwerk van de adidas COPA Pure voetbalschoenen is bovendien uitgerust met de zogenaamde 3D Haptic print. Dit betreft het gewatteerde deel met dynamische lijnen ter hoogte van de voorvoet. De lijnen op de voorvoet geven de verschillende dichtheden aan en hebben een betekenis. De zijkanten van de schoenen hebben een hoge dichtheid qua vulling, zodat je stabiel blijft wanneer je een actie maakt of passt. Ook ter hoogte van de voorvoet zit een hoge dichtheid aan vulling voor de perfecte demping bij een hard schot. Bij de voorkant van de voeten is er juist minder vulling. Dit betreft de key touch zone en is de plek waar je de bal met beheersing wilt raken. De zoolplaat wordt het Torsionframe genoemd en ook dit gedeelte van de schoenen staat weer in het teken van stabiliteit.

adidas Vivid Horizon voetbalschoenen bestellen

Alle adidas voetbalschoenen uit het Vivid Horizon pack kun je vanaf nu betellen in de onderstaande winkels. De schoenen hebben verschillende prijsstellingen. De dure versie van de schoenen bevatten alle technieken, zoals hierboven besproken en de goedkope versies betreft een take-down hiervan. Vrijwel alle schoenen uit het pack bestel je al vanaf € 50,-! Uiteraard zijn de schoenen ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras, harde en zachte ondergronden. Check bovendien andere kleuren van de adidas Predator, F50 en Copa Pure voetbalschoenen in deze winkels!

adidas lanceert nieuwe voetbalschoenen voor herfst 2024! Vivid Horizon!
adidas lanceert nieuwe voetbalschoenen voor herfst 2024! Vivid Horizon!