Adidas heeft de eerste collectie voetbalschoenen vandaag gelanceerd met de campagnenaam #ThereWillBeHaters of ''There Will Be Haters''. Haters zullen er altijd blijven. Voor een merk als Adidas is het het ultieme compliment om haters te hebben. Sterren als Bale (Real Madrid & Wales), James Rodriguez (Real Madrid en Colombia), Luis Suarez (Barcelona & Uruguay) en Benzema (Real Madrid en Franrkijk) weten dat hun prestaties op de voetbalvelden hen ook haat opleveren (bijvoorbeeld op social media), maar juist deze haat versterkt hun prestaties. Hier heeft Adidas op ingesprongen door een There Will Be Haters collectie te lanceren. Uiteraard zal er op de nieuwe collectie voetbalschoenen van Adidas weer kritiek geleverd worden! We bespreken ze hier kort, om in de blogs over de voetbalschoenen dieper op de nieuwe F50's, Predators, Nitrocharge en 11PRO's in te gaan. Vanaf februari 2015 zullen verschillende sterspelers op de voetbalschoenen uit de There Will Be Haters collectie te zien zijn.



De nieuwe Adidas F50 Adizero voetbalschoenen uit de There Will Be Haters campagne van Adidas zijn fel rood met een zwarte all-over print van een soort geest over de bovenkant van de voetbalschoenen. Verder heeft de F50 een andere opvallende verandering ondergaan. De drie bekende Adidas trademarkstrepen zijn namelijk naar de achterkant van de hiel verhuisd en zijn bovendien terug te vinden op de lip van de voetbalschoenen en een deel van de onderkant van de schoenen. Uiteraard is de nieuwe F50 weer voorzien van de 3D Dribbletex structuur en het Hybridtouch materiaal aan de bovenkant van de schoenen. De onderkant van deze schoenen bevat een lichte zool met slechts drie kleine noppen aan de onderkant. Meer informatie over de nieuwe F50's vind je hier. De nieuwe Nitrocharge Adidas voetbalschoenen uit deze collectie zijn overwegend paars/ licht blauw. De neus van de voetbalschoenen is namelijk geheel licht blauw en loopt langzaam over in het paars. De Adidas trademark strepen aan de zijkanten van de schoenen zijn wit. Vanaf februari 2015 schitteren sterren als Neuer en Phil Jones op de nieuwe Adidas Nitrocharge. Check hier meer spelers die op de Nitrochage te zien zullen zijn en meer technische informatie over deze nieuwe voetbalschoenen.  Ook de Adidas 11PRO voetbalschoenen hebben een frisse kleur. Deze zijn namelijk overwegend wit met zwarte Adidas trademark strepen aan de zijkanten en een flitsende zwarte en blauwe baan die over het midden van de schoen loopt en bovendien doorloopt tot over het onderstel van de nieuwe 11PRO's. De bovenkant van deze schoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroeleer met een perfecte fit, wat een beter balgevoel bewerkstelligt.  Uiteraard is er ook een nieuwe Predator gelanceerd. Deze worden gekenmerkt door de flitsende blauwe en felle rode strepen over de voetbalschoenen en worden bovendien gelanceerd in een zwart/witte versie. Meer over deze nieuwe voetbalschoenen kan je hier vinden.

Wat vinden jullie van de nieuwe Adidas There Will Be Haters collectie? Cool? Al deze voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in volwassen maten en kindermaten in de online voetbalschoenenshop van Adidas.nl, al vanaf een bedrag van € 40,-!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

There Will Be Haters Adidas Voetbalschoenen