De Nike voetbalschoenen uit het Mad Voltage pack zijn fel geel!

De herfst doet haar intrede, het wordt eerder donker en de dagen worden korter. Wat licht in de duistere dagen biedt uitkomst! Nike helpt daar een handje aan bij. Alle voetbalschoenen uit het Mad Voltage pack geven bijna letterlijk licht in deze donkerdere dagen! De nieuwe Nike Mercurials, Phantoms en Tiempo’s uit het Nike Mad Voltage pack zijn namelijk fel geel met zilveren accenten.

De allereerste Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen uit 2002 vormen de inspiratiebron voor deze letterlijk opvallende kleurencombinatie. Alle schoenen uit het pack worden vanaf nu tot januari 2025 gedragen door de spelers die normaliter op voetbalschoenen van Nike spelen. Uiteraard bespreken we in dit artikel weer de drie verschillende silo’s van Nike.

Fel gele nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uit dit pack hoeven we niet breed uit te meten. What you see is what you get! De schoenen doen bijna pijn aan je ogen. Neon (door Nike ‘’Volt’’ genoemd) is wat de klok slaat. De schoenen zijn volledig fel geel en bevatten op de voor- en zijkanten een zwarte swoosh met een zilveren omranding. Een deel van de Air Zoom unit aan de onderkant is zilver, maar verder zijn de schoenen dus volledig fel geel, waardoor we er niet meer over kunnen vertellen dan dit. Uiteraard bevatten de schoenen de gebruikelijke Nike Mercurial kenmerken. De upper van de schoenen betreft het zogenaamde Nike Gripknit. Dit klevende materiaal zorgt het beste en meest verfijnde balgevoel. Bovendien vormt het zich goed naar de vorm van de voeten. Dit wordt ook bewerkstelligd door de perfecte samenwerking tussen Atomknit, Gripknit en Flyknit. Deze zitten op verschillende plekken op de upper van de schoenen en vormen tezamen het dunste bovenwerk van de Nike Mercurials ooit. Sinds dit jaar hebben de Nike Mercurials een andere zoolplaat. Deze zoolplaat bevat een design van golven met trapsgewijze noppen, waardoor de grip optimaal is bij het maken van onverwachte wendingen, creatieve acties en wendingen.  De schoenen zijn ook weer uitgerust met een Air Zoom unit voor de perfecte demping. Zoals bekend: de Nike Mercurial Superfly schoenen bevatten weer een enkelsok (Dynamic Fit Collar) en de Mercurial Vapors niet.

Zilver/fel gele Nike Phantom voetbalschoenen

Bij de Nike Phantom (GX en Luna) zijn de kleuren zilver en neon wat eerlijker verdeeld. De Nike Phantoms uit het Mad Voltage pack zijn aan de voorkant namelijk zilver en naar de achterkant lopen deze over in het volt. Deze kleuren worden gescheiden door een zigzag baan, geïnspireerd door een blikschemschicht die de schoenen een snelle look geven. De swoosh van Nike op de neus en de zijkanten is zwart. De Nike Phantom voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor creatieve spelers die het spel kunnen maken. Alle details van de Nike Phantom voetbalschoenen staan in dienst van de echte spelverdelers, die in de chaos het spel kunnen maken. De upper van de Nike Phantoms betreft ook het Nike Gripknit materiaal, waardoor de bal aan je voeten kleeft. Een ander kenmerk van de Nike Phantom voetbalschoenen zijn de asymmetrische veters, waardoor je een nog groter oppervlak hebt bij het passen, schieten en dribbelen. Rondom de enkels bevindt zich Flyknit. Dit zorgt er niet alleen voor dat je de schoenen nog makkelijker aan kunt doen, maar ook voor extra comfort. Het Nike Cyclone 360 profiel op de onderkant van de schoenen maakt deze schoenen exceptioneel. Door deze plaat kun je nog sneller en met nog meer vertrouwen bij je tegenstander wegdraaien, zonder dat je grip verliest.

Zilveren Nike Tiempo voetbalschoenen

De Nike Tiempo voetbalschoenen uit het Mad Voltage pack bevatten subtiele neon details. Deze schoenen zijn namelijk overwegend zilver! De swoosh op de zijkanten is zwart en heeft een fel gele omranding. Ook de inlegzool en een deel van de noppen zijn volt, waardoor de schoenen hoe dan ook opvallen in de duistere herfst- en winterdagen! De Tiempo’s zijn de perfecte schoenen voor de liefhebber van traditionele voetbalschoenen. De upper van de schoenen is weer gemaakt van een FlyTouch leer. Dit is geen echt leer, maar heeft wel alle kenmerken van natuurlijk leer. Zo is het leer super zacht, waardoor het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en dit garandeert dus ook weer het ideale balgevoel. De upper van de schoenen bevat ook kleine microdots op strategische plekken, waardoor je een nog betere balbeheersing hebt. De upper van de schoenen is bovendien uitgerust met een extra laagje. Dit betreft de All Conditions Control technologie. Dit biedt grip tijdens zowel regenachtige dagen als droge weersomstandigheden.  De Nike Tiempo voetbalschoenen hebben zowel conische als verticale noppen, waardoor je snel kunt draaien en ook de nodige stabiliteit hebt.

Wil je opvallen in de donkere dagen, dan kun je de komende maanden vooruit met de voetbalschoenen uit het Nike Mad Voltage pack! Pas in januari lanceert Nike weer een nieuw pack, de special editions daar gelaten!

Voetbalschoenen Nike Mad Voltage pack bestellen

Alle voetbalschoenen uit het Nike Mad Voltage pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De Elite versie van de voetbalschoenen betreft de versie die de spelers ook dragen. Deze bevatten alle technologieën die in dit artikel zijn besproken. Dit betreffen direct ook de duurste voetbalschoenen, die in een prijsrange van € 250,- tot € 300,- beschikbaar zijn. Uiteraard zijn er ook goedkopere versies van de schoenen beschikbaar. Deze bestel je al vanaf € 50,-. Alle schoenen uit het pack zijn ook voor verschillende ondergronden beschikbaar en zowel voor volwassenen als voor kinderen!

De Nike voetbalschoenen uit het Mad Voltage pack zijn fel geel!
De Nike voetbalschoenen uit het Mad Voltage pack zijn fel geel!
De Nike voetbalschoenen uit het Mad Voltage pack zijn fel geel!
De Nike voetbalschoenen uit het Mad Voltage pack zijn fel geel!