Dit zijn de kleurige adidas voetbalschoenen uit het Reemergence pack 2024

Reemergence! Sommige competities zijn al rustig opgestart en andere staan op het punt te beginnen! Waar vroeger sprake was van een zomerstop en winterstop is dat met de overvolle voetbalkalender allang niet meer het geval. Tijd om de batterij op te laden is er bijna niet. Het team dat in deze fase al kan opbloeien, gaat mee doen om de prijzen! Tot zover de symboliek.

Reemergence is de naam van het nieuwe pack voetbalschoenen van adidas, waarop verschillende sterren de komende maanden gaan spelen. De Predators, F50 en COPA voetbalschoenen hebben een kleurige look, die perfect past bij het thema. We bespreken uiteraard de drie nieuwe schoenen uit dit pack!

Lichtblauw/roze adidas F50 voetbalschoenen

Het adidas Reemergence pack is geïnspireerd door het iconische adidas Battle Pack uit 2014 en de roze/blauwe adidas Adizero voetbalschoenen van tien jaar geleden. De adidas F50 voetbalschoenen hebben vrijwel exact dezelfde look als de Adizero’s van 2014. De schoenen zijn lichtblauw (Solar Blue) en bevatten een patroon van roze (Solar Pink) ruiten met een gradiënt effect. In de ruiten op de zijkanten zijn namelijk flitsende lijnen verwerkt. Het gedeelte rondom de instap van de adidas F50 voetbalschoenen uit het Reemergence pack is ook roze en dit geldt ook voor de noppen en de Sprintframe 360-loopzool. Het adidas F50 logo en de adidas blokken op de zijkanten zijn wit. Op de hiel van de schoenen staat het adidas logo in het lichtblauw. De blauw/roze adidas F50 voetbalschoenen uit het Reemergence pack hebben ook weer alle kenmerken van de F50 lijn van adidas, welke in juni weer nieuw leven werd ingeblazen. Het bovenwerk van de schoenen wordt de Fibertouch upper genoemd. In dit bovenwerk is de Sprintweb 3D textuur verwerkt, voor het perfecte balgevoel en balvastheid bij het maken van creatieve acties op snelheid. In de upper zijn kleine kussentjes verwerkt, welke ook voor dit effect zorgen. Verder zijn ook deze F50’s weer uitgerust met de SL Speed Sockliner, welke ervoor zorgt dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de voeten. De Sprintframe loopzool zorgt er weer voor dat je snel van richting kunt veranderen en de nodige stabiliteit wanneer je op snelheid bent. De schoenen zijn weer beschikbaar in een versie met en zonder veters.

Wit/roze/lichtblauwe adidas Predator voetbalschoenen

De Predators uit het Reemergence pack zijn wit en bevatten ook het design van roze ruiten met een dunne strepen. De branding op de Predators is lichtblauw! De golvende adidas strepen op de schoenen hebben namelijk deze kleur en deze kleur komt ook weer terug in de Controleframe zoolplaat en de binnenkant van de schoenen. De Predators zijn weer in drie verschillende versies beschikbaar, namelijk een versie met een tong, een veterloze en een versie met veters zonder tong. Aan de binnenkant van de schoenen van het Reemergence pack staan bovendien subtiele verwijzing naar de dertigste verjaardag van de Predators. In de schoenen staat namelijk zowel het getal 30 als het jaartal 1994. De Predators hebben weer het bekende Hybridtouch bovenwerk met rubberen Strikeskin elementen voor de perfecte balcontrole. Het Primeknit boord rondom de instap van de schoenen zorgt voor de nodige stabiliteit bij het maken van een creatieve actie en ook bij de Controlframe 2.0 zoolplaat staat alles weer in het teken van controle en stabiliteit.

Zwart/lichtblauw/roze adidas Copa Pure voetbalschoenen

Last but not least de adidas COPA Pure voetbalschoenen. Ook deze schoenen hebben dezelfde kleurencombinatie als de andere twee silo’s. De basiskleur van deze schoenen is echter zwart en de ruiten op de schoenen zijn een combinatie van roze en lichtblauw. Op de bovenkant/voorkant zijn de ruiten roze en naar de onderkant lopen de ruiten middels een fading en gradiënt effect over in het lichtblauw. De adidas strepen op de voetbalschoenen uit het Reemergence pack zijn wit. De COPA Pure voetbalschoenen zijn speciaal gelanceerd voor de liefhebbers van leren voetbalschoenen. De upper van de schoenen is namelijk gemaakt van een premium leer. In dit leer is een zogenaamde 3D haptic print verwerkt. In de upper zijn namelijk dynamische lijnen in een gestroomlijnde vorm verwerkt. Deze lijnen volgen de vorm van de voet en geven verschillende dichtheden van vulling aan. Op ieder gedeelte is de dichtheid van de vulling anders, wat perfect past bij de functie van het desbetreffende gedeelte. Ter hoogte van de wreef is de dichtheid van de vulling hoog, voor de perfecte demping bij een bard schot. Ter hoogre van de zijkant is de dichtheid ook wat hoger, zodat je in balans. Op de voorvoet zit weer een fijnere vulling, omdat dit het punt is waar je de bal het meest raakt en je dus meer invloed hebt op hoe je de bal schiet. De zoolplaat van de schoenen wordt het Torsionframe genoemd en hierbij staat alles in het teken van stabiliteit!

De voetbalschoenen uit het Reemergence pack worden niet door alle voetballers gedragen. Het merendeel van de spelers draagt namelijk de adidas voetbalschoenen uit het Advanced pack, het pack dat speciaal voor Euro 2024 werd gelanceerd door adidas!

adidas Reemergence pack voetbalschoenen bestellen

Alle voetbalschoenen uit het adidas Reemergence pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De elite versie van de F50, Predator en COPA Pure voetbalschoenen is de versie die ook door de spelers gedragen wordt. Deze bestel je in een prijsrange van € 230,- tot € 280,-. Er zijn uiteraard ook goedkopere versies van deze schoenen. Deze zijn al beschikbaar vanaf € 60,-. Hierbij geldt wel weer: hoe goedkoper de schoenen zijn, hoe minder technologieën er in de schoenen verwerkt zijn. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar! Check bovendien andere kleurstellingen van de F50, Predator en de COPA Pure in deze winkels!

Dit zijn de kleurige adidas voetbalschoenen uit het Reemergence pack 2024
Dit zijn de kleurige adidas voetbalschoenen uit het Reemergence pack 2024
Dit zijn de kleurige adidas voetbalschoenen uit het Reemergence pack 2024
Dit zijn de kleurige adidas voetbalschoenen uit het Reemergence pack 2024