Nike lanceert vette Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen als ode aan 600 doelpunten Ronaldo

Nike heeft weer nieuwe Mercurial Superfly voetbalschoenen voor Ronaldo gelanceerd! Dit keer betreffen het special edition voetbalschoenen, die maar beperkt door Nike zijn geproduceerd. De nieuwe Nike Mercurial Superfly signature voetbalschoenen van de Portugese sterspeler zijn een ode aan de 600 doelpunten die Ronaldo tijdens zijn carrière gescoord heeft. In de wedstrijd tegen Inter Milan scoorde Cristiano Ronaldo de 1-1. Dit betekende het 600ste officiële doelpunt in zijn carrière. Voor Sporting Lissabon scoorde CR7 vijf doelpunten, voor Manchester United 118, voor Real Madrid 450 en 27 voor Juventus tot nu toe. Van de schoenen zijn er slechts 2019 door Nike geproduceerd, wat betekent dat je er snel bij moet zijn, wil je op dezelfde schoenen als Ronaldo spelen. De nieuwe Nike Mercurial Superfly VI CR7 voetbalschoenen worden door de Portugese aanvaller tot het eind van dit seizoen gedragen. Check hieronder de details!

Ben je direct fan van deze gave, nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo? Check het direct in deze winkel! of de officiële online Nike Store of deze SHOP! 

Design zwart/gouden Ronaldo CR7 Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen - 600 goals!

Ronaldo speelt dus slechts een aantal wedstrijden op deze nieuwe CR7 Mercurial Superfly voetbalschoenen. De Champions League had een mooi podium geweest om de nieuwe voetbalschoenen en publique te tonen. Ajax stak hier echter een stokje voor, waardoor Ronaldo alleen nog op deze schoenen speelt in de vier resterende Serie A wedstrijden en de finales om de Nations Cup komende zomer. Als er iets gevierd moet worden, dan bevatten de schoenen een gouden tintje. De nieuwe voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo zijn geheel zwart met gouden accenten. De zoolplaat is goud en ook verschillende andere details hebben deze kleur. De lip van de linkerschoen bevat het CR7 trademark logo in het goud en op de andere schoen staan de getallen ''1786 | 2019.'' De zijkanten van de schoenen zijn uitgerust met de naam van de sterspeler: CR7STIANO. In plaats van de I staat er een nummer 7 en ook de swoosh van Nike prijkt in het goud tussen deze tekst. De binnenzool van de schoenen is zwart en bevat in beide schoenen een andere print. De rechterschoen bevat een silhouet van Ronaldo en in de andere schoen is de handtekening van de aanvaller verwerkt. De zoolplaat van de schoenen is goud met klauwnoppen. Ben je nog niet bekend met de technologieën van de nieuwe schoen van Ronaldo? Lees hieronder verder!

Kenmerken en technologieën Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen

De nieuwe zwart/gouden Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Ronaldo zijn de perfecte voetbalschoenen voor snelle voetballers. Qua materialen en technieken staat dan ook alles in het teken hiervan. De upper van deze Mercurial schoenen is gemaakt van een Flyknit constructie. Deze constructie bestaat uit één onderdeel. Het voordeel van deze constructie is dat deze naadloos om de voet sluit. Het bovenwerk past zich perfect aan naar de vorm van de voet, waardoor het eerste balcontact direct perfect is en je het gevoel hebt dat je slechts een sok aanhebt. Het Flyknit materiaal plakt als het ware aan de voet, waardoor er geen openingen meer zijn tussen de voet en de zoolplaat. Het volgt de natuurlijke bewegingen van de voet! 

Zoals alle voetbalschoenen van Nike is de upper van de nieuwe Mercurial Superfly uitgerust met een extra laagje. Dit heet de ACC technologie. De All Conditions Control technologie (ACC) is in het gebreide materiaal van de upper van de schoenen verwerkt. Dit gebeurt al voordat de schoenen geweven worden. Dit betekent dat het bovenwerk van de schoenen nog dunner is dan voorheen en dit komt natuurlijk ook weer je balbehandeling ten goede. De All Conditions Control technologie zorgt er voor dat de balcontrole zowel in natte als in droge weersomstandigheden perfect is. Het bovenwerk van de schoenen is ook weer uitgerust met een speciale 3D microstructuur. Deze structuur komt terug in de dunne lijntjes over de upper en zorgt ervoor dat je de bal nog beter kan controleren bij hoge snelheden. 

De nieuwe Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen van Ronaldo. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één voelen, waardoor je het zogenaamde blote-voeten-gevoel hebt en de balbehandeling altijd perfect is. De enkelsok is korter dan voorheen. Hierdoor hebben de schoenen een nog betere en strakkere fit. Ook is de voorkant van de enkelsok uitgerust met een extra lipje. Hierdoor kan je de schoenen nog beter aan doen. Daarnaast zorgt de dynamic fit collar voor de perfecte ondersteuning rondom je enkels, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid.
Ook de zool het onderstel van de nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen van Ronaldo staat in het teken van grip en fit. De noppen ter hoogte van de voorvoet van de schoenen en ter hoogte van de hiel hebben de vorm van een klauw. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Acceleratie is de key bij deze noppen! De zoolplaat van de schoenen is natuurlijk weer super licht en deze is niet alleen functioneel. Ook de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen is revolutionair. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Nike CR7 Mercurial Superfly voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo. Geen andere speler dan de Portugese spits speelt op deze voetbalschoenen. Andere sterren die normaliter de Nike Mercurial Superfly dragen, zoals Mbappé, Alexis Sanchez, Sanscho, Asensio, Vidal, Coman en Alvas spelen op de oranje/witte Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit het Euphoria pack. 

Zwart/gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen kopen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Ronaldo kun je vanaf deze week kopen in de onderstaande winkels. De schoen is alleen in een ELITE versie gelanceerd. Dit is de duurste versie van de Nike Mercurial Superfly lijn van Nike en hebben een prijs van € 300,-. De schoenen zijn ook alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48 en kun je alleen voor natuurgras bestellen. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren.  Wil je andere Nike Mercurial Superfly schoenen bestellen? Dat kan ook in alle onderstaande shops! Of check het overzicht met beschikbare Nike Mercurials in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel de nieuwe Nike Mercurial Superfly Ronaldo voetbalschoenen direct in deze winkel! 

of de officiële online Nike Store

of deze SHOP!