Nike Limited-edition Mercurial Superfly V CR7 - Melhor voetbalschoenen

NIEUW!!! Wat heeft Cristiano Ronaldo niet bereikt? Hij heeft de Champions League vier keer gewonnen (2008 met Manchester United, 2014, 2016 en 2017 met Real Madrid). Hij heeft drie keer de Premier League gewonnen met Manchester United, twee keer de Community Shield, de FA Cup, twee keer de Copa del Rey, de Spaanse Supercup en zo kunnen we nog wel even doorgaan over alleen al zijn teamprijzen… De individuele prijzen en records die hij heeft gehaald zijn er nog meer. Daar komt nu zijn tweede ‘Best FIFA Men’s player’ bij. Wat een prestatie en wat een voetballer…! Deze limited-edition schoenen bewijzen de naam, melhor, en zijn beter dan hun voorganger. De buitenaards goede voetballer zal op deze verbeterde voetbalschoenen gaan schitteren en zijn wedstrijden voor Real Madrid en Portugal gaan spelen! Wie weet pakt hij met zijn nieuwe kicksen een nieuwe prijs of een nieuw record…

Direct enthousiast over deze limited-edition schoenen van Nike? De limited-edition Mercurial Superfly V CR7 – Melhor voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in de officiele online webshop van Nike

. Wees er snel bij want deze schoenen zijn niet voor niets een limited-edition en zijn binnen no time uitverkocht!

Design Nike Limited-edition CR7 - Melhor voetbalschoenen

De diamanten schoen van de CR7 Cut To Brilliance serie is bijna gelijk aan deze nieuwe limited-edition schoen van de CR7 collectie. Nike heeft net als bij de Cut To Brilliance alles uit de kast gehaald voor het design van de schoen. Het thema is diamanten gebleven en de schoen heeft dezelfde uitstraling als de Cut To Brilliance schoen. Deze limited-edition schoen is een verbeterde versie van de Cut To Brilliance schoen en speciaal ontwikkeld om het tweede win jaar van de FIFA beste mannen speler te vieren.

De Nike limited-edition Mercurial Superfly V CR7 - Melhor is gemaakt in een lichtblauw/witte kleur. Het gave aan deze schoen is dat er diamanten staan afgebeeld op de schoen. Je ziet de diamanten vanaf de bovenlaag verder naar de zijkant lopen over de gehele schoen heen. Nike heeft de schoenen deze kleur gegeven om de schoen een diamant-look geven en dat is gelukt! De diamanten die op de voetbalschoen staan, zijn omringt met een zwarte lijn. De Flywire kables en het Flyknit systeem hebben een regenboogachtige kleur gekregen, om de schoen nog opvallender te maken.

De Nike swoosh heeft ten opzichte van de Cut To Brilliance schoen een upgrade gehad. De swoosh heeft geen zwarte kleur meer, maar een combinatie van paars, donkerblauw en groen. Als je goed naar de swoosh kijkt zie je lichte sterren. Hierdoor lijkt de swoosh buitenaards en uit de ruimte te komen, net als Cristiano Ronaldo…

Op de binnenzool staat met witte letters de handtekening van Cristiano en aan de binnenkant van de voetbalschoen staat het grote CR7 logo weergegeven waarmee de eigen schoenenlijn van Cristiano Ronaldo mee wordt gekenmerkt. De bovenkant van de schoen heeft een lichtblauw/witte sok. Op de sok zitten deze zelfde zwarte strepen om het contrast met het lichtblauw/witte te vergroten en hierdoor meer te laten opvallen.

De zoolplaat van de limited-edition schoen heeft een chrome kleur gekregen. Dit geeft de schoen prestige en een uniek uiterlijk. 

Kenmerken Nike Limited-edition CR7 - Melhor voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly heeft zijn eigen technieken en materialen. Voor een speler als Cristiano Ronaldo is het belangrijk om altijd de beste spullen te dragen om de best mogelijke prestatie te leveren. Op de bovenkant van de schoen zitten het Flyknit bovenwerk en het Nike Grip systeem. Deze twee systemen zorgen voor een nauwsluitende pasvorm, elasticiteit en ventilatie waardoor de schoen aanvoelt als een tweede huid. De schoen is verder bedekt met de ribconstructie en textuurlaag waardoor je met deze voetbalschoen een optimaal balgevoel hebt. Nike heeft op de schoen het All Conditions Control systeem toegepast. Dit ACC systeem geeft het perfecte balgevoel en comfort in alle mogelijke omstandigheden. Ook bevat deze schoen een sok, die nauw om de enkel zit en zorgt voor een gevoel alsof je 1 bent met de schoen. Als laatste de onderkant van de schoen. Om de schoen nog beter te maken heeft Nike aan de onderkant een 3D-zool geplaatst die ervoor zorgt dat jij net als Cristiano Ronaldo een explosieve startsnelheid hebt. Dit in combinatie met de nauwkeurig geplaatste noppen zorgen ervoor dat je snel en krachtig kan afzetten en remmen.

Nike Limited-edition CR7 - Melhor voetbalschoenen kopen

Op de geweldige Nike limited-edition Mercurial CR7 – Melhor voetbalschoenen spelen? De schoenen kunnen vanaf 24 oktober gekocht worden in de officiele webshop van Nike. Natuurlijk zijn er ook goedkopere Cristiano Ronaldo voetbalschoenen met sok te koop. Deze scoor je al vanaf 113,95 euro.