Merk: SKU: DJ4978-700

Bestel hier de beige Nike Mercurial 15 voetbalschoenen uit het Mad Ready pack van Nike! Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Dit betreffen de schoenen die door spelers als Vinicius Junior, Garnacho, Bruno Fernandes, Lamine Yamal, Frenkie de Jong, Modric, Theo Hernandez, Osimhem, Richarlison, Berghuis, Ziyech, Bergwijn,Ødegaard, Kimmich en tal van andere spelers gedragen wordt vanaf januari 2024 tot maart/april 2024. 

De Nike Mercurial Vapor 15 voetbalschoenen uit het Nike Mad Ready pack zijn geheel beige (Lemonade) met zwarte accenten. De swoosh van Nike op de zijkanten en voorvoet van de voetbalschoenen is zwart en hetzelfde geldt voor de tekst: Air Zoom/AIR op de zijkanten. De zoolplaat van deze Nike Mercurial Vapor 15 voetbalschoenen is aan de voorkant zwart en aan de achterkant beige. De inlegzool aan de binnenkant van de voetbalschoenen is beige met een zwarte tekst.  De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen bevatten geen enkelsok. De schoenen bevatten Tri-Star noppen op de onderkant. Dit zijn de perfecte voetbalschoenen voor behendige, snelle en creatieve spelers, die het verschil kunnen maken en het spel kunnen bepalen! Check hieronder alle kenmerken: 

  • Flyknit materiaal; het bovenste gedeelte (rondom de enkels) van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen is gemaakt van Flyknit materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het elastisch is en je voeten perfect omwikkelen. Het materiaal vormt zich namelijk perfect naar de vorm van je voeten. De neus en de hak van de schoenen hebben een andere vorm, waardoor deze nog beter aansluit op je voeten. 
  • Vaporposite+ materiaal; Het bovenwerk van de Nike Mercurial Vapor schoenen bevat de Vaporposite+ technologie. Dit betreft een combinatie van rasters met stroeve mesh. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zacht aanvoelt, maar stabiel genoeg is om je voeten te omsluiten. Het materiaal is bovendien licht buigzaam, waardoor je een nog natuurlijk balgevoel hebt bij het dribbelen, passen en schieten. 
  • Zoom Air Unit; Over driekwart van de lengte van de schoenen in de buitenzool bevindt zich de Zoom Air Unit. Deze unit zorgt, net als bij de sneakers van Nike, voor de optimale demping en een veerkrachtig gevoel. Door deze unit is de landing nog zachter en kun je je nog vrijer bewegen op het veld. Het zorgt voor meer explosiviteit en creativiteit! 
  • Speedcage; De binnenkant van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen bevatten een sterk materiaal die de stevig in de zool houden, zonder dat gewicht toegevoegd wordt. Deze speedcage zorgt voor het lockdown effect. Je voeten gaan niet in je schoenen schuiven en je verliest geen bewegingsvrijheid. 
  • Tri-Star noppen; Tri-star noppen zorgen bij iedere stap voor grip in verschillende richtingen, zodat je snel en vol zelfvertrouwen van richting kunt veranderen. Noppen bij de hak zorgen voor grip en stabiliteit bij het stoppen. Noppen op de neus zorgen voor grip tijdens explosieve afzetten.
  • Inlegzool met demping

Klik direct op de buttons om deze beige Nike Mercurial Vapor 15 voetbalschoenen uit het Mad Ready pack te kopen! In deze shops kun je de nieuwste Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!