Merk: SKU: 252001-SLLM

Bestel hier de zilver/groene Skechers Razor voetbalschoenen uit het Comfort Laser pack. Deze voetbalschoenen worden door Kudus, Zinchenko en nog meer spelers gedragen vanaf april 2024 tot medio juni/juli 2024. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47. 

De Skechers Razor voetbalschoenen uit het Laser Comfort pack zijn een combinatie van fel groen en zilver. De bovenkant van de upper is fel groen en dit loopt middels een gradient effect over in het zilver. Ook de zoolplaat van de voetbalschoenen en de inlegzool van deze Skechers Razor voetbalschoenen zijn fel groen. Het Skechers logo op de zijkanten heeft een zwarte omranding! De Skechers Razor voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor snelle, behendige en creatieve voetbalschoenen. Alle kenmerken van deze schoenen, zoals de Hyper Burst Pro inlegzool, de Performance FitKnit enkelsok, de carbon zoolplaat en de upper van microvezels faciliteren deze spelers!

  • Bovenwerk van synthetische microvezels; De upper van deze voetbalschoenen bestaat uit synthetische microvezels. Kenmerkend hieraan is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, voor het ultieme balgevoel. De dunne laag microvezels zorgt ook voor de het ademend vermogen en de perfecte pasvorm. 
  • Performance FitKnit enkelsok; Dit is een gebreid materiaal rondom de enkels, waardoor je nog makkelijker deze voetbalschoenen aan kunt doen en wat zorgt voor stabiliteit.
  • Hyper-Burst Pro; De responsieve inlegzool van deze schoenen wordt de Hyper-Burst Pro genoemd. Dit is een responsieve, ultra-lichtgewicht zool, welke zorgt voor een veerkrachtige TPU-demping.
  • De zoolplaat van de Skechers Razor voetbalschoenen betreft een carbon buitenzool. Deze lichte zoolplaat zorgt ervoor dat je je snel los kunt maken van je tegenstander, op hoge snelheden creatieve acties in verschillende richtingen kunt maken, zonder dat je stabiliteit verliest! Hoe meer energie je in deze voetbalschoenen gooit, hoe meer je eruit krijgt! 
  • Inclusief veters
  • De Skechers Razor voetbalschoenen zijn vooral bedoeld voor natuurgrasvelden. 
  • Gewicht: 197 gram 
  • Pack: Laser Comfort pack
  • Kleur: Zilver/Fel groen 

Koop deze producten