SKU: 033201

Koop hier de adidas Kaiser Liga 5 voetbalschoenen voor kinderen en volwassenen. De Kaiser 5 schoenen van adidas zijn de goedkopere versie van de Copa Mundial voetbalschoenen van het Duitse sportmerk. Qua design en qua features bevatten deze dezelfde kenmerken. Het enige verschil met de Mundialletjes is dat deze kicksen van een goedkoper leer zijn gemaakt. De schoenen zijn namelijk geheel zwart en bevatten aan de zijkanten de traditionele adidas strepen. Naast deze strepen staat in het goud de inscriptie ''KAISER 5.'' Verder bevatten de schoenen aan de achterkant van de zijkant van de schoenen een schuine streep. Deze leren kicksen bevatten een grote tong en zwarte veters en de achterkant van de schoenen is uitgerust met een witte hielkap, waarin het beeldmerk van adidas is verwerkt. De onderzool is wit met twaalf zwarte noppen. Op zoek naar iets goedkopere schoenen van adidas? Dan zijn dit de ideale zwarte, leren voetbalschoenen. Check hieronder nog meer features. 

  • Het bovenwerk van de zwarte adidas Kaiser Liga 5 voetbalschoenen is gemaakt van volnerfleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De binnenzool bevat een zogenaamde EVA binnenzool, welke voor de perfecte comfort zorgt wanneer je deze schoenen draagt.
  • Daarnaast bevatten de adidas Kaiser 5 schoenen een synthetische binnenvoering en een ingespoten loopzool voor de perfecte pasvorm. 
  • De witte zool met ronde noppen is perfect voor grip op natuurlijke ondergronden. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn rond en zorgen zowel voor stabiliteit als flexibiliteit. Met de ronde noppen kan je snel wegdraaien van je tegenstander! 

Klik op de buttons om deze schoenen te kopen voor volwassenen en kinderen. Deze schoenen zijn beschikbaar in maat 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48 en 48 2/3. In deze shops kan je de Kaiser 5 kicksen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!