Merk: SKU: 107563-01

Bestel hier de nieuwste Puma King Ultimate voetbalschoenen uit het FOREVER. FASTER pack van Puma. Deze geel/zwart/roze Puma King Ultimate voetbalschoenen worden door verschillende sterspelers vanaf april 2024 tot juni/juli 2024 gedragen. Spelers als Xavi Simons, Mateo Kovacic, Fekir en Ito dragen de Puma King Ultimate voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 en 46! 

De Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de klassieke Puma King voetbalschoenen die tijdens de jaren ’70 en ’80 gedragen werden door spelers als Pelé, Cruyff en Diego Maradona. Deze Puma Ultimate King voetbalschoenen uit het FOREVER. FASTER pack zijn oranje en bevatten subtiele oroze accenten. Alle branding op de voetbalschoenen is zwart. Op de zijkanten bevindt zich een flitsende Puma formstripe in het zwart. De lip van de schoenen is oranje en hetzelfde geldt voor de veters. De zoolplaat is oranje met een roze gloed. Op de achterkant van de schoenen prijkt het Puma King logo. Hier staat ook het thema van de voetbalschoenen: FOREVER. FASTER. De Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die het spel willen controleren en waarbij alles draait om balcontrole. Deze schoenen zijn ontworpen om de prestaties naar een hoge niveau te tillen. Het K-Better bovenwerk zorgt voor de perfecte balcontrole, terwijl de lichtgewicht zool met ronde noppen zorgt voor de ideale stabiliteit! Check alle kenmerken van deze voetbalschoenen.

  • Het bovenwerk van de PUMA King Ultimate voetbalschoenen is gemaakt van een het K-BETTER bovenwerk. Dit betreft een gerecycled materiaal/nylon, waarbij geen gebruik is gemaakt van dierlijk materiaal. Dit bovenwerk heeft de bekende zachte touch en zorgt voor comfort. Het bovenwerk past zich ook perfect aan aan de vorm van de voeten.
  • Deze voetbalschoenen bevatten een externe hielkap. Dit zorgt ervoor dat je stabiel met je voeten in de schoenen blijft.
  • De schoenen zijn uitgerust met ronde noppen. De ronde noppen zorgen voor de perfecte wendbaarheid.
  • Kleur: Oranje/Roze
  • Pack: FOREVER. FASTER

Deze Puma King voetbalschoenen kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen per direct kopen. Dit kan in de maten 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid de schoenen te laten personaliseren.