Merk: SKU: 107563-05

Bestel hier de nieuwste Puma King Ultimate voetbalschoenen uit het Voltage pack van Puma. Deze wit/geel/zwarte Puma King Ultimate voetbalschoenen worden door verschillende sterspelers vanaf november 2023 tot medio januari 2024 gedragen. Spelers als Xavi Simons, Mateo Kovacic, Zinchenko, Fekir en Ito dragen de Puma King Ultimate voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 en 46! 

De Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de klassieke Puma King voetbalschoenen die tijdens de jaren ’70 en ’80 gedragen werden door spelers als Pelé, Cruyff en Diego Maradona. Deze Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn fel gel en bevatten aan de zijkanten een klassieke Puma formstripe in het zwart. Deze formstripe heeft een gradiënt effect van kleine driehoekjes. De lip van de schoenen is geel met een zwart Puma logo. De instap van de schoenen is ook geel en hetzelfde geldt voor de veters. Deze kleur komt ook terug in de noppen en de binnenkant van de schoenen. Op de achterkant van de schoenen prijkt het Puma King logo. De Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die het spel willen controleren en waarbij alles draait om balcontrole. Check alle kenmerken van deze voetbalschoenen.

  • Het bovenwerk van de PUMA King Ultimate voetbalschoenen is gemaakt van een het K-BETTER bovenwerk. Dit betreft een gerecycled materiaal/nylon, waarbij geen gebruik is gemaakt van dierlijk materiaal. Dit bovenwerk heeft de bekende zachte touch en zorgt voor comfort. Het bovenwerk past zich ook perfect aan aan de vorm van de voeten.
  • Deze voetbalschoenen bevatten een externe hielkap. Dit zorgt ervoor dat je stabiel met je voeten in de schoenen blijft.
  • De schoenen zijn uitgerust met ronde noppen. De ronde noppen zorgen voor de perfecte wendbaarheid.
  • De Puma King voetbalschoenen bevatten een laag uitgesneden instap bij de enkel. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat je nog makkelijker de schoenen aan kunt doen bij alle voettypen, waardoor je meer comfort hebt. 
  • Gebreide laag uitgesneden constructie bij de enkel voor extra comfort en maakt het voor alle voettypen gemakkelijk om snel in de schoenen te stappen.
  • De inlegzool/binnenzool is uitgerust met de NanoGrip technologie. Dit zorgt ervoor dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdowneffect genoemd. Je verliest hier geen bewegingsvrijheid, waardoor je al je energie kunt geven in explosieve acties.
  • Kleur: Wit/Geel/Zwart
  • Pack: Voltage pack

Klik direct op de buttons om de wit/geel/zwarte Puma King voetbalschoenen uit het Voltage pack te bestellen. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras, harde en zachte ondergronden.