Merk: SKU: 107824-01

Bestel hier de nieuwste Puma King Ultimate voetbalschoenen uit het Rush pack van Puma. Deze antraciet grijze Puma King Ultimate voetbalschoenen met roze accenten worden door verschillende sterspelers vanaf maart tot april 2024 gedragen. Spelers als Xavi Simons, Mateo Kovacic, Fekir en Ito dragen de Puma King Ultimate voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 en 46! 

De Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de klassieke Puma King voetbalschoenen die tijdens de jaren ’70 en ’80 gedragen werden door spelers als Pelé, Cruyff en Diego Maradona. Deze Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn antraciet grijs met een all-over print van bliksemschichten, die pure energie uitstralen. De energetische look wordt bekrachtigd door de roze details, welke met name op de achterkant van deze Puma King voetbalschoenen te vinden zijn. Op de zijkanten van de Puma King voetbalschoenen prijkt de Puma formstripe en op deze schoenen heeft de formstripe een witte omranding.  De lip van de schoenen is grijs met een roze Puma logo. De instap bevat ook roze lijnen. Deze kleur komt ook terug in de noppen en de binnenkant van de schoenen. Op de achterkant van de schoenen prijkt het Puma King logo. De Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die het spel willen controleren en waarbij alles draait om balcontrole. Check alle kenmerken van deze voetbalschoenen.

  • Het bovenwerk van de PUMA King Ultimate voetbalschoenen is gemaakt van een het K-BETTER bovenwerk. Dit betreft een gerecycled materiaal/nylon, waarbij geen gebruik is gemaakt van dierlijk materiaal. Dit bovenwerk heeft de bekende zachte touch en zorgt voor comfort. Het bovenwerk past zich ook perfect aan aan de vorm van de voeten.
  • Deze voetbalschoenen bevatten een externe hielkap. Dit zorgt ervoor dat je stabiel met je voeten in de schoenen blijft.
  • De schoenen zijn uitgerust met ronde noppen. De ronde noppen zorgen voor de perfecte wendbaarheid.
  • Kleur: Antraciet grijs/Roze
  • Pack: Puma Rush pack

Deze schoenen kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen per direct kopen. Dit kan in de maten 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid de schoenen te laten personaliseren.