Puma King Ultimate voetbalschoenen The Great Wave pack
*Dit betreft een oude voetbalschoen en is mogelijk niet meer te koop via één van onze partners
Merk: SKU: 108135-01

Bestel hier de limited edition Puma King The Great Wave voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen zijn door Puma en Unisportstore in een gelimiteerde oplage geproduceerd. De voetbalschoenen zijn een eerbetoon aan het Japanse kunstwerk The Great Wave. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 en 46! 

De Puma King ''Great Wave’’ voetbalschoenen zijn gebroken wit en bevatten op de zijkanten een grijs/donkerblauwe print van het kunstwerk van Katsushika Hokusai. Het kunstwerk bevat enkele boten op een zee van reusachtige golven! De grootste golf dreigt de roeiers omver te slaan. In de grote golf is een monster met klauwen te zien, die symbool staat voor de kracht van de natuur en de kracht van de roeiers in het bootje. Bovendien bevatten de schoenen de schoenen de cirkel uit de Japanse vlag, die weer symbool staat voor de zon! Ook de branding van Puma op de voetbalschoenen is rood, als verwijzing naar de Japanse vlag! In de Puma formstripe op de Puma King ‘’The Great Wave’’ voetbalschoenen is ook een print van het Japanse kunstwerk verwerkt! Op de achterkant van de schoenen prijkt het Puma King logo. De Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die het spel willen controleren en waarbij alles draait om balcontrole. Deze schoenen zijn ontworpen om de prestaties naar een hoge niveau te tillen. Het K-Better bovenwerk zorgt voor de perfecte balcontrole, terwijl de lichtgewicht zool met ronde noppen zorgt voor de ideale stabiliteit! Check alle kenmerken van deze voetbalschoenen.

  • Het bovenwerk van de PUMA King Ultimate voetbalschoenen is gemaakt van een het K-BETTER bovenwerk. Dit betreft een gerecycled materiaal/nylon, waarbij geen gebruik is gemaakt van dierlijk materiaal. Dit bovenwerk heeft de bekende zachte touch en zorgt voor comfort. Het bovenwerk past zich ook perfect aan aan de vorm van de voeten.
  • Deze voetbalschoenen bevatten een externe hielkap. Dit zorgt ervoor dat je stabiel met je voeten in de schoenen blijft.
  • De schoenen zijn uitgerust met ronde noppen. De ronde noppen zorgen voor de perfecte wendbaarheid.
  • Kleur: Wit/Donkerblauw/Rood
  • Pack: The Great Wave