Merk: SKU: 107825-01

Bestel hier de Puma King Pelé voetbalschoenen uit het Legends pack. Deze voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Puma King voetbalschoenen die Pelé droeg tijdens de jaren '60 en '70. Dit betreft een limited edition voetbalschoen. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 en 46! 

De Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de klassieke Puma King voetbalschoenen die tijdens de jaren ’70 en ’80 gedragen werden door spelers als Pelé, Cruyff en Diego Maradona. Deze Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn natuurlijk zwart en bevatten aan de zijkanten een Puma formstripe. De ene kant bevat een gele formstripe met daarboven de handtekening van Pelé en daaronder de tekst: THE BEAUTIFUL GAME. De andere kant bevat een formstripe met details in de kleuren van de Braziliaanse vlag: groen/geel. Hier prijkt ook het silhouet van Pelé. Op de tong van de voetbalschoenen staat het rugnummer van Pelé: 10. Dit nummer heeft dezelfde stijl als de Brazilië voetbalshirts van de jaren '60 en '70. De achterkant van de voetbalschoenen zijn uitgerust met drie gouden sterren met daarin de jaartallen '58, '62 en '70. Dit zijn de jaartallen waarin Pelé met Brazilië wereldkampioen werd op de Puma King voetbalschoenen. De voetbalschoenen bevatten een externe hielkap. De zoolplaat is wit met gele noppen.  De Puma Ultimate King voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die het spel willen controleren en waarbij alles draait om balcontrole. Check alle kenmerken van deze voetbalschoenen.

  • Het bovenwerk van de PUMA King Ultimate voetbalschoenen is gemaakt van een het K-BETTER bovenwerk. Dit betreft een gerecycled materiaal/nylon, waarbij geen gebruik is gemaakt van dierlijk materiaal. Dit bovenwerk heeft de bekende zachte touch en zorgt voor comfort. Het bovenwerk past zich ook perfect aan aan de vorm van de voeten.
  • Deze voetbalschoenen bevatten een externe hielkap. Dit zorgt ervoor dat je stabiel met je voeten in de schoenen blijft.
  • De schoenen zijn uitgerust met ronde noppen. De ronde noppen zorgen voor de perfecte wendbaarheid.
  • Kleur: Zwart/Geel
  • Pack: Legends pack 

Deze schoenen kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen per direct kopen. Dit kan in de maten 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid de schoenen te laten personaliseren.